Managen van human resources (derde druk)
Docenten

Docenten

Managen van human resources bestaat uit zestien hoofdstukken. Deze website biedt u materiaal waarmee u lessen over het boek makkelijker kunt ontwerpen.


Ondersteunend materiaal 


Het docentendeel van de website is alleen toegankelijk voor docenten. U treft hier bij elk hoofdstuk de volledige links van de verwijzingen in het boek en ander extra materiaal waar in het boek naar verwezen wordt door middel van het webicoon.

 

Daarnaast treft u per hoofdstuk een aantal vragen of casussen, en een presentatie in PowerPoint aan. De vragenset voor docenten is uitgebreider dan de vragen die online voor studenten worden aangeboden, en bevat tevens een antwoordmodel voor de docent. 
 

Het materiaal is te gebruiken in de les, u kunt de presentaties ook aanpassen en aanvullen. Let wel op regelgeving omtrent het gebruik van video of beeld, digitale bronnen en copyright. 


Auteursrecht en onderwijs

Het materiaal dat de auteur voor u en de student heeft samengesteld, is beperkt te gebruiken: er gelden bepaalde regels voor het gebruik van materiaal in de klas. Kijk voor meer informatie op www.onderwijsenauteursrecht.nl.

 

Eigen materiaal

Hebt u eigen materiaal ontwikkeld bij het boek en wilt u dit ter beschikking stellen aan anderen, dan zijn de auteurs daar zeer in geïnteresseerd. Neemt u hiervoor contact op met de uitgeverij, dit kan via het contactformulier.

 

Studentvolgsysteem

Veel docenten vinden het prettig om te zien wat de vorderingen van hun studenten zijn bij het volgen van de cursus op de website. Daarom bevat de website een studentvolgsysteem. Meer uitleg hierover vindt u hier.

 

Tip: deze website werkt wel op systemen met een smal scherm zoals een smartphone, maar je kunt hem beter gebruiken op een computer of tablet.

Hint: this website does work on a smartphone screen, but we recommend that you use a computer or tablet.